APTARTI 2017-2018 M.M. PIRMO PUSMEČIO REZULTATAI

2018 m. kovo 9 d. aktų salėje vyko mokyklos mokinių susirinkimas. Susirinkimo pradžioje gimnazijos skyriaus vedėja Daiva Daukšienė pristatė 2017-2018 m. m. pirmo pusmečio ugdymo rezultatus, pažymėjo labai gerai besimokančius ir pavyzdingai lankančius pamokas, aktyviausius sportinėje ir kitoje neformaliojo švietimo veikloje mokinius. Palinkėjo sistemingai mokytis, gerai pasiruošti brandos egzaminams ir asmens įgytų kompetencijų įsivertinimui.

Profesinio mokymo skyriaus vedėja Daiva Tumelionytė pranešime akcentavo tinkamą mokinių pasiruošimą praktinio mokymo pamokoms, gerą pamokų lankomumą, mokinių pastangas gerai įsisavinti profesinio mokymo dalykų teorines žinias ir praktinius įgūdžius.

Mokyklos direktorė Lina Kaušakienė už labai gerą mokymąsi ir pamokų lankomumą per 2017 – 2018 m. m. pirmą pusmetį apdovanojo pirmo kurso 27 mokinius ir antro kurso 17 mokinių raštiškomis padėkomis ir asmeninėmis dovanomis.

2018 m. sausio – vasario mėn. mokyklos bendrabutyje vyko konkursas „Jaukiausias ir tvarkingiausias bendrabučio kambarys“. Konkurso vertinimo komisija įvertino ir atrinko paskatinimui 9 mokinius. Jiems buvo įteiktos asmeninės dovanos.

Mokyklos direktorė mokinius, grupių vadovus ir mokytojus pasveikino Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo dienos proga ir palinkėjo neprarasti tikėjimo savo Tėvyne, jos gerove ir ateitimi, išmokti džiaugtis mažomis ir didelėmis pergalėmis. „Linkiu, kad visada į rytdieną žvelgtumėte giedriu žvilgsniu, būtumėte kantrūs ir draugiški vieni kitiems. Mylėkime ir branginkime Lietuvą“.

Mokyklos administracija