KREPŠINIO TURNYRE „PAVASARIO LYGA“ IŠKOVOTA 2 VIETA

Kupiškio technologijos ir verslo mokyklos vaikinai toliau tęsė kovas Kupiškio r. kūno kultūros ir sporto centro krepšinio turnyre „Pavasario lyga“. Po atkaklios pusfinalio kovos (iki 2 pergalių), kur rezultatas buvo lygus 1 ir 1, žaidėme trečias lemiamas rungtynes, po pratesimo nugalėjome jaunuosius KKSC krepšininkus ir mūsų laukė didysis finalas dėl pirmosios vietos.

Finale, taip pat žaidėme iki 2 pergalių, čia stipresni buvo „KKSC-2001“ komandos krepšininkai. Mūsų mokyklos vaikinai: Dinas Karosas, Saulius Lašinskas, Vykintas Požemeckas, Vygantas Kavaliauskas, Eitvydas Baltrūnas, Robertas Jasiūnas, Mantas Kavčinskas, Henrikas Kirkis, Gražvydas Kardauskas, Viktoras Milaknis, Vytenis Achmedovas, Deimantas Širvelis, Domantas Jukonis iškovojo 2 – ąją vietą.

Vygantas Kavaliauskas pripažintas naudingiausiu mūsų komandos žaidėju, jam įteikta padėka. Visi dalyviai užėmę prizines vietas buvo apdovanoti Kupiškio r. kūno kultūros ir sporto centro įsteigtais medaliais. Mokytoja Diana įteikė turnyro organizatoriams, sporto mokytojams: Klaidui Miciūnui ir Alvydui Puzeliui Kupiškio technologijos ir verslo mokyklos direktorės padėkas už bendradarbiavimą ir mokinių įtraukimą į sportinę veiklą.

Dėkojame organizatoriams, kurių dėka visi smagiai praleidome puikų laiką, taip pat PV-17 grupės mokinėms už komandos palaikymą varžybų metu! Ačiū!

Kūno kultūros mokytojos D.Balužytė, J.Ažubalytė