SIDABRO MEDALIAI

Spalio 15 d. baigėsi Kupiškio r. mokinių lauko futbolo lygos 7×7 varžybos. Futbolo lyga vyko keturiais turais, du turai įvyko gegužės mėnesį, vienas rugsėjį ir paskutinis spalio 15 d. Turnyre dalyvavo Kupiškio r. Noriūnų J. Černiaus, Skapiškio, Alizavos pagrindinių mokyklų mokiniai, Rokiškio r. Pandėlio gimnazijos ir Kupiškio technologijos ir verslo mokyklos mokiniai.

Puikiame turnyre buvo visko ir pergalių, ir pralaimėjimų. Prasidėjus trečiam turui KTVM komanda buvo pakilusi į pirmąją vietą, bet norint ją išlaikyti paskutiniame etape reikėjo nugalėti Skapiškio pagrindinės mokyklos mokinių komandą. Vyko atkakli kova dėl pirmosios vietos, tačiau KTVM vaikinai: Mažvydas Valunta, Rimantas Stašys, Tomas Jakštas, Linas Samuilovas, Martynas Grenoveckas, Ričardas Ališauskas, Renatas Masiulionis, Gražvydas Kardauskas, Giedrius Binkys ir trys Kupiškio sporto centro auklėtiniai Edgaras Baronas, Rokas Krasauskas ir Dominykas Valma liko antri ir iškovojo sidabro medalius.

Prizininkus sveikino ir apdovanojo renginio rėmėjai, tai Lietuvos žurnalistas, sporto naujienų redaktorius, transliacijų režisierius, komentatorius, laikraščių ir žurnalų redaktorius, TV prodiuseris, keliautojas Vytaras Radzevičius ir sporto meistras Rimas Radzevičius.

Ačiū visiems vaikinams už dalyvavimą turnyre ir puikų žaidimą!

Kūno kultūros mokytojos Diana ir Jūratė