„ŠIMTMEČIO PROTŲ ŽAIDYNĖS“

Spalio 17 dieną mokykloje įvyko Kupiškio jaunimo centro vykdomo projekto „Šimtmečio protų žaidynės“ atrankinio pusfinalio protmūšis.

Protmūšyje dalyvavo pirmo kurso mokinių komandos. Užduotys buvo parengtos internetiniu įrankiu Kahoot.

Pradžioje mokiniai turėjo susikurti originalų komandos pavadinimą taip pat  išsirinkti vieną narį, kuris savo mobilaus telefono pagalba prisijungė prie minėtos sistemos ir pateikė komandos atsakymus. Taškų skaičius priklausė ne tik nuo teisingo atsakymo pasirinkimo, bet ir nuo to, kuri komanda greičiausiai jį pasirinko, todėl žaidimas vyko labai įtemptai, azartiškai ir triukšmingai.

Protmūšyje ilgą laiką pirmavo technikos priežiūros verslo darbuotojo mokymo programos TP – 18 grupės mokinių komanda. Žaidimui artėjant į pabaigą net trys komandos turėjo panašius rezultatus. Tik paskutinis klausimas nulėmė, kad laimėjo pardavėjo mokymo programos PR – 18 grupės mokinių komanda „Katytės“, kurios spalio 25 d. dar kartą, kartu su kitomis Kupiškio rajono mokyklų komandomis, pasitikrins savo žinias finalinėse protmūšio žaidynėse. Pabaigoje renginio visos komandos buvo apdovanotos saldžiais prizais ir Kupiškio jaunimo centro padėkomis.

Vyr. profesijos mokytoja D.Daukšienė