PIRMOSIOS BILIARDO VARŽYBOS

Lapkričio 22 d. vyko netradicinis vakaras mokyklos bendrabutyje, žaidėme biliardą. Susirinko dvylika vaikinų, biliardo mėgėjų, kurie varžėsi dėl prizinių vietų. Burtai lėmė pirmuosius susitikimus. Jie vyko tarp Mariaus Baltrušaičio ir Vyganto Kavaliausko, Rimanto Galvydžio ir Dino Karoso, Airono Milaknio ir Kornelijaus Muchos, Deivido Dzikavičiaus ir Edgaro Šeduikio, Artūro Mikalajūno ir Gražvydo Kardausko, Edvino Misio ir Ryčio Raščausko. Varžybos vyko vieno minuso sistema ir taip keisdami varžovus išsiaiškinome tris finalininkus (Dinas K., Deividas D., Rytis R.). Jie žaidė rato sistema, o prizines vietas pasiskirstė taip: trečioje vietoje liko Dinas Karosas, apmaudžią klaidą padaręs antrąją vietą iškovojo Deividas Dzikavičius, o geriausiu biliardo žaidėju tapo Rytis Raščauskas.

Mūsų mokyklos sportinėje veikloje aktyviai dalyvauja ir merginos. Žaisti biliardą susirinko šešios dalyvės, kurios dėl prizinių vietų kovojo tomis pačiomis sąlygomis kaip ir vaikinai. Pirmieji susitikimai vyko tarp Erikos Audzijonytės ir Dianos Balužytės, Lauros Vizbickaitės ir Jūratės Ažubalytės, Eglės Indrikaitės ir Anelės Kavaliauskaitės. Finalinės kovos vyko nenuspėjama eiga. Trečioji vieta atiteko Eglei I., o pirmąją vietą iškovojo Laura V., nepabijojusi rizikuoti ir sudėtingu mušimu įvariusi paskutinį juodą kamuoliuką. Erika A. užėmė garbingą antrąją vietą.

Nugalėtojai apdovanoti prisiminimo medaliais. Sveikiname prizininkus! Dėkojame visiems dalyviams ir tiems, kurie buvo netradicinį vakarą kartu.

Kūno kultūros mokytojos Diana ir Jūratė