STALO FUTBOLAS

Lapkričio 29 d. Kupiškio technologijos ir verslo mokyklos mokiniai buvo pakviesti dalyvauti stalo futbolo varžybose. Susirinkusiems dalyviams buvo pasiūlyta jėgas išbandyti poriniuose susitikimuose ir vienetų kovose.

Burtų traukimas lėmė dalyvių poras: Toma Gumbinaitė ir Anželika Kiznytė, Alanas Rudelis ir Karolina Vilimaitė, Edvinas Misys ir Samanta Kabutavičiūtė, Gintarė Pupelytė ir Armandas Šamaninas, Laura Vizbickaitė ir Marius Baltrušaitis. Sužaidus susitikimus rato sistema paaiškėjo tik lyderiai. Norint sužinoti visų prizinių vietų laimėtojus vykdėme peržaidimus tarp vienodai taškų surinkusių komandų. Trečios vietos laimėtojais tapo Edvinas ir Samanta, antrąją vietą iškovojo Armandas ir Gintarė. Pirmos vietos laimėtojai Alanas ir Karolina šią vietą užsitikrino nepralaimėję nei vieno susitikimo.

Savo gebėjimus žaidžiant vienas prieš vieną išbandė šeši dalyviai: Toma Gumbinaitė, Samanta Kabutavičiūtė, Diana Balužytė, Alanas Rudelis, Armandas Šamaninas, Kornelijus Mucha. Šio varžybos vyko vieno minuso sistema. Po atkaklių kovų nenugalimas buvo Armandas, kuris pasipuošė nugalėtojo medaliu. Antroje vietoje liko Alanas Rudelis nugalėtojui pralošęs nedideliu skirtumu, o trečioji – Toma.

Sveikiname nugalėtojus! Smagu, kad esate drąsūs išbandyti save naujose veiklose.

Kūno kultūros mokytojos