KUPIŠKIO TECHNOLOGIJOS IR VERSLO MOKYKLA – RAJONINIO VIEŠŲJŲ ERDVIŲ PUOŠYBOS KONKURSO „ŠVENTIŠKIAUSIA NUOTAIKA 2018“ PRIZININKĖ

Artėjant didžiausioms metų šventėms, mokykloje stengiamės sukurti ką nors netikėto, šventiško ir gražaus. Šiais metais neformaliojo švietimo organizatorės Indros Balčiūnienės, mokomojo ūkio vedėjo Vladimiro Stovoloso iniciatyva ir suvirinimo profesijos mokytojų, ūkio dalies darbuotojų bei keleto aktyviausių mokinių padedami, mokyklos teritorijos žibintus papuošėme girliandomis. Tarp mokyklos pastatų pastatėme didžiulę, pačių kurtą ir papuoštą snaigėmis bei girliandomis eglutę. Pagrindinio mokomojo pastato ir bendrabučių languose subaltavo didžiulės snaigės ir kiti karpiniai, o pirmo aukšto fojė – Kalėdų eglutė.

2018 m. sausio 6 d. Kupiškio kultūros centre vyko rajono savivaldybės mero Dainiaus Bardausko tradicinis Padėkos vakaras. Renginio metu buvo įteiktos nominacijos „Už nuopelnus Kupiškio kraštui“ nusipelniusiems kupiškėnams: gydytojui Vincui Kapočiui, matematikos mokytojui Alvydui Žiulpai, tautodailininkei Virginijai Jurevičienei; apdovanoti 2018-aisiais gimę pirmieji vaikai ir net trys poros dvynukų.

Rajono vadovas Dainius Bardauskas susirinkusią Kupiškio visuomenę pasveikino Trijų karalių šventės proga ir palinkėjo, kad karaliai su dovanomis gyventojus lankytų visus metus.

Padėkos vakare apibendrinti jau ketvirtus metus vykstančio viešųjų erdvių puošybos konkurso „Šventiškiausia nuotaika 2018“ rezultatai. Konkurse dalyvavo 25 įstaigos.

Kompetentinga konkurso vertinimo komisija, vadovaujama komisijos pirmininkės Irenos Mockuvienės, gruodžio mėnesį aplankė visas įstaigas ir įvertino  papuoštas vitrinas ir aplinką. Vitrinų puošyboje antrąja vieta įvertinta parduotuvė „Humana“ ir UAB “Rileris“, už įstaigos išpuoštą aplinką pirmoji vieta skirta Kupiškio kultūros centrui, o mūsų mokyklai atiteko antroji vieta.

Už kūrybines iniciatyvas gražinant aplinką Kupiškio technologijos ir verslo mokyklai įteiktas Kupiškio rajono savivaldybės mero padėkos raštas, sieninis kalendorius ir 50 eurų dovanų čekis.

Padėkos vakarą vainikavo nuotaikingas ir profesionalus instrumentinės muzikos grupės „Subtilu Z“ koncertas, kurio klausėsi pilna salė žiūrovų.

Mokyklos administracija nuoširdžiai dėkoja visiems, bent menka dalimi prisidėjusiems prie šventinės puošybos ir taip padėjusiems pelnyti dar vieną laimėjimą.

Mokyklos direktorė Lina Kaušakienė