SUSITIKIMAS SU DARBDAVIAIS

Vasario 6 ir 11 dienomis Kupiškio technologijos ir verslo mokykloje lankėsi UAB „Kasmanta“ vadovas Gintaras Vitkūnas ir greito maisto užkandinės „Čiliniam“ savininkė Asta Jankauskienė. Susitikimų tikslas – supažindinti apdailininko (statybininko) ir virėjo modulinės profesinio mokymo programos mokinius su įmonių veikla, mokinių įdarbinimo ir praktikos atlikimo sąlygomis. Darbdaviai domėjosi mokinių praktiniais gebėjimais bei motyvacija darbui. Apdailininko (statybininko) mokymo programos III kurso AP – 16 grupės mokiniai Vladas Pekoris ir Lukas Glineckij apsisprendė praktiką atlikti UAB „Kasmanta“.

Vasario 11 d. mokykla pasirašė Bendradarbiavimo sutartį su greito maisto užkandinės „Čiliniam“ savininke A.Jankauskiene. Vasario mėnesio viduryje šioje užkandinėje bus įdarbintos dvi virėjo modulinės profesinio mokymo programos II kurso VR – 17 grupės mokinės. Užkandinės savininkė su mokinėmis ir mokykla pasirašys trišales Profesinio mokymo pameistrystės forma sutartis.

Džiugu, kad glaudus mokyklos bendradarbiavimas su darbdaviais yra  naudingas ne tik mokyklai, mokiniams, bet ir darbdaviams.

AP- 16 grupės vadovė Dalia Viržintienė

Profesinio mokymo skyriaus vedėja Daiva Tumelionytė