IŠVYKA Į VERSLO ĮMONES

2019 m. kovo 13 d. TP-18 grupės mokiniai kartu su profesijos mokytojais T. Taruliu ir V. Užkuru buvo išvykę į UAB „Dojus agro“ bei UAB „Autotoja“.

Jau kelintus metus iš eilės pirmo kurso technikos priežiūros verslo darbuotojo mokymo programos mokiniai aplanko UAB „Dojus agro“ bei „Toyotos“ atstovybę Kaune. Šias įmones jau drąsiai galime vadinti savo partneriais, nes visada maloniai bei šiltai priima mūsų mokinius. Šiais metais pirmakursiai turėjo galimybę susipažinti su naujausiais automobilių „Toyota“ modeliais, juos ne tik apžiūrėti, bet ir sužinoti visas technologines subtilybes. UAB „Dojus agro“ darbuotojai ne tik papasakojo apie interaktyvų žemės dirbimą bei technikos valdymą, bet ir pasiūlė mokiniams išbandyti 8 serijos „Jhon Deere“ traktorių, kurio net nereikia vairuoti.

Malonu, kad turime galimybę bendradarbiauti su darbdaviais, pasisemti iš jų pačių naujausių žinių, susipažinti su naujausiomis technologijomis, patobulinti praktinius įgūdžius dirbant su žemės ūkio technika. Tikimės dar ne vieno abipusiai naudingo susitikimo su šios įmonės darbuotojais.

Profesijos mokytojas Tomas Tarulis