“NAKTINIS” KREPŠINIS – 2019

Kovo 28 d. Kupiškio technologijos ir verslo mokykloje vyko “Naktinio” krepšinio 3×3 turnyras. Rungtyniauti atvyko krepšininkai iš Joniškėlio Igno Karpio žemės ūkio ir paslaugų mokyklos, Panevėžio Margaritos Rimkevičaitės profesinio rengimo centras, Zarasų profesinės mokyklos, Anykščių r. Troškūnų K. Inčiūros gimnazijos, taip pat Kupiškio, Skapiškio, Vabalninko, Biržų, Pasvalio, Daujėnų jaunimas. Šiame turnyre tradiciškai dalyvauja ir Kupiškio r. policijos komisariato komanda. Varžyboms teisėjavo kupiškėnas Artūras Begonis ir Kupiškio r. kūno kultūros ir sporto centro krepšinio sporto mokytojai Alvydas Puzelis ir Klaidas Miciūnas.

Rezultatai 3×3:

IV – oje vietoje liko “Puma“ (Giedrius Binkys, Kastytis Kepalas ir Diana Balužytė);
III – ąją vietą iškovojo komanda “Pasvalys”;
II – oji vieta komandai “Margaritos” (Augustas Užusienis, Paulius Užusienis ir Dainius Klebonas);
I – ąją vietą iškovojo ir aukso medaliais pasipuošė komanda “Astronautai” (Vygantas Kavaliauskas, Benas Balčiūnas, Paulius Gintautas ir Aurimas Vaičiulis).

Baudų metimo konkursas:

III – as – Augustas Užusienis (Panevėžys);
II- as – Kastytis Kepalas (Rokiškis);
I- as – Paulius Užusienis (Subačius).
Tritaškių metimo konkursas:
III- as – Gediminas Jozonis (Skapiškis);
II- as – Giedrius Binkys (Kupiškio TVM);
I- as – Ričardas Jocas (Biržai).

Dėkojame mokyklos administracijai už įsteigtus prizus – medalius, teisėjams Artūrui, Alvydui ir Klaidui už puikų teisėjavimą per varžybas. Tariame ačiū visiems mokytojams ir policijos pareigūnams už budėjimą ir tvarkos palaikymą renginio metu, o kad nejaustume troškulio ir alkio pasirūpino šaunios prekybininkės. Sirgaliai, Jūs buvote nerealūs!

Kūno kultūros mokytojos J.Ažubalytė ir D.Balužytė