MOKSLO METŲ PRADŽIA KUPIŠKIO TECHNOLOGIJOS IR VERSLO MOKYKLOJE

Nutvieksta rudenin įžengusios saulės spindulių ir džiuginanti margaspalviais gėlių žiedais atskubėjo Rugsėjo 1-oji – Mokslo ir žinių diena.

Šventinė naujųjų mokslo metų dalis mokykloje prasidėjo  Lietuvos Respublikos himnu. Su švente visą mokyklos bendruomenę sveikino direktorė Lina Kaušakienė, Kupiškio rajono savivaldybės Kultūros, švietimo ir sporto skyriaus vedėjo pavaduotojas Vytautas Knizikevičius. Muzikinį sveikinimą – dainas padovanojo  mūsų trečio kurso mokinė Ligita Rudokaitė.

Džiugu, kad šiemet mokykloje mokysis daugiau nei 400 mokinių. Pirmą kartą į mokyklą įstojo mokytis ir 1, ir 2 gimnazijos klasės mokiniai, jie mokysis pagrindinio ugdymo programą. Iš viso gimnazijos skyriuje mokysis apie 200 gimnazistų (1-4 gimnazijos klasių mokinių). Suformuotos dvi 1 gimnazijos (9 klasės), viena 2 gimnazijos klasė (10 klasė) bei 18 grupių. Populiariausia šiemet tarp stojančiųjų – Apdailininko (statybininko) modulinė profesinio mokymo programa (55 mokiniai). Iš viso į pirmą kursą net 6 skirtingų profesijų mokytis įstojo daugiau nei 150 mokinių. 76 mokiniai mokysis profesijos kartu su viduriniu išsilavinimu.

Linkime ryžto ir kantrybės mokyti kitus ir mokytis patiems, gražaus ėjimo kartu – ir mokinio, ir mokytojo…. Sėkmingo ir prasmingo starto į pažinimo kelionę!

Direktoriaus pavaduotoja ugdymui Raimonda Domžienė