GERUMO AKCIJA MOKYKLOJE

Artėjant didžiosioms metų šventėms, mūsų mokykloje, VR-19 ir PR-19 grupių mokinių iniciatyva, buvo surengta akcija “Paremkime beglobius gyvūnus“.  Kvietėme visą mokyklos bendruomenę pasidalinti gerumu, aktyviai dalyvauti paremiant gyvūnus maistu, paklotais, žaislais, skanėstais. Labai džiaugiamės, kad mūsų organizuota akcija pavyko, ir lapkričio 26 dieną grupė merginų, kartu su vadove, galėjome vykti į Panevėžio gyvūnų prieglaudą. Nuvežėme  surinktas „skanias“ dovanas ir dailiai pagamintą būdą.

Mus pasitiko vienas iš čia dirbančių savanorių, kuris papasakojo, kiek čia glaudžiasi šunų ir kačių, kurie kaip „nebereikalingi“ ar nusenę, išmesti iš namų beširdžių šeimininkų, pasiklydę, rado laikiną prieglobstį šioje prieglaudoje. Tuo pačiu jis pasidžiaugė, kad kasdien čia atvyksta ir aplanko gyvūnus nemažai žmonių, kurie ne tik atveža dovanų, bet dažnas ir pasiima augintinį, suteikdamas naujus namus.

Merginos gyvūnus palepino dėmesiu, pradžiugino atvežtais skanėstais, apžiūrėjo visą prieglaudos teritoriją.

Esame labai dėkingos mokyklos administracijai ir bendruomenei,  ir visiems, visiems, kurie prisidėjote prie šios iniciatyvos. Didžiulis Jums AČIŪ!

VR-19, PR-19 grupės vadovė, profesijos mokytoja Gailutė Tamašiūnienė-Latvė