„PROTŲ ŽAIDYNĖS 2019“

Gruodžio 12 d. Kupiškio jaunimo centre įvyko projekto „Protų žaidynės 2019“ finalinis protmūšis.

Protmūšyje dalyvavo aštuonių Kupiškio rajono mokyklų komandos. Mūsų mokyklai atstovavo apdailininko (statybininko) modulinės profesinio mokymo programos I kurso AP-19/2 grupės vaikinų komanda „Prizininkai“. Protmūšį sudarė 100 klausimų apie Kupiškio krašto praeitį ir dabartį. Klausimai buvo parengti internetiniu įrankiu „Kahoot“.

Protmūšio pradžioje visus atvykusius pasveikino ir sėkmės palinkėjo Kupiškio rajono savivaldybės administracijos kultūros, švietimo ir sporto skyriaus vedėja J.Trifeldienė. Renginys vyko nuotaikingai ir azartiškai. Mūsų mokyklos komandai atsakinėti į protmūšio klausimus sekėsi puikiai, pirmąją vietą jie tik kelis kartus buvo užleidę  Kupiškio Lauryno – Stuokos Gucevičiaus gimnazijos mokinių komandai „Kimaras“. Baigiantis protmūšiui mūsų mokinių komanda gerokai atsiplėšė nuo artimiausių varžovų ir pelnė pirmąją vietą.

Pasibaigus renginiui visų  mokyklų mokiniai buvo apdovanoti Kupiškio rajono savivaldybės mero pavaduotojo A. Notkaus padėkomis, saldžiaisiais prizais ir suvenyrais su Kupiškio krašto simbolika, o pirmas tris vietas laimėjusių komandų nariai į namus dar įsivežė diplomus ir asmenines dovanas.

Dėkojame Kupiškio jaunimo centro darbuotojams už šaunų renginį ir smagiai praleistą laiką.

Gimnazijos skyriaus vedėja D.Daukšienė