TARP GERIAUSIŲ SPORTININKŲ NET TRYS KUPIŠKIO TECHNOLOGIJOS IR VERSLO MOKYKLOS MOKINIAI

2020 m. sausio 24 d. Kupiškio kultūros centre vyko 2019 m. Kupiškio rajono geriausių sportininkų apdovanojimai. Pagerbti Kupiškio rajono sporto centro sportininkai, sporto mokytojai, mokyklų, klubų sportininkai. Šventės metu susirinkusius sveikino bei nominuotuosius sportininkus apdovanojo Kupiškio rajono savivaldybės mero pavaduotojas, laikinai einantis mero pareigas Algirdas Notkus, kultūros, švietimo ir sporto skyriaus vedėjo pavaduotojas Vytautas Knizikevičius, seimo nariai.

Tarp geriausių Kupiškio rajono mokyklų sportininkų ir mūsų mokyklos mokinė. Kupiškio technologijos ir verslo mokyklos trečio kurso prekybos įmonių vadybininko padėjėjo profesinio mokymo programos mokinė Laura Vizbickaitė apdovanota statulėle už aktyvią sportinę veiklą mokyklos, rajono, regiono ir respublikinėse varžybose bei šventėse. Statulėlė už Kupiškio vardo garsinimą atiteko trečio kurso technikos priežiūros verslo darbuotojo profesinio mokymo programos mokiniui Gražvydui Kardauskui (Kupiškio ritinio sporto klubas „Aukštaičiai“). Padėka už aukštus pasiekimus sporte ir Kupiškio vardo garsinimą taip pat atiteko antro kurso virėjo modulinės profesinio mokymo programos mokinei Anelei Kavaliauskaitei. Ji lanko imtynių treniruotes Kupiškio rajono kūno kultūros ir sporto centre.

Pasveikinti mokinių atvyko ne tik kūno kultūros mokytojos, bet ir mokyklos gimnazijos skyriaus vedėja Daiva Daukšienė. Ji sveikino mokinius, džiaugėsi jų aktyvumu ir skatino toliau siekti užsibrėžtų sportinių tikslų.

Kūno kultūros mokytojos J.Ažubalytė, D.Balužytė