PARODOJE STUDIJOS 2020

Vasario 6 d. Vilniuje Lietuvos parodų ir kongresų centre LITEXPO buvo atidaryta jau 18-oji tarptautinė mokymosi, studijų ir karjeros planavimo paroda STUDIJOS 2020. Parodoje studijų programas pristato ne tik Lietuvos aukštosios mokyklos,  užsienio šalių universitetai, bet ir profesinio mokymo įstaigos.

Kupiškio technologijos ir verslo mokyklos komanda šiame renginyje dalyvavo statybos sektoriaus stendo įrengime ir pristatyme. Mokyklai atstovavo apdailininko (statybininko) modulinės profesinio mokymo programos II kurso AP – 18 grupės mokiniai Monika Žilinskaitė, Vitalija Blaževičiūtė, Šarūnas Petrauskas ir Aironas Milaknis. Jie aktyviai kvietė parodos lankytojus klijuoti plyteles ant įrengto stendo, išbandyti dažymą aerografu. Taip pat kiekvienas parodos lankytojas galėjo ant paruoštų gipsinių formų nusipiešti savo emocijų veidukus. Ši veikla ypatingai pritraukė daug lankytojų, nes kiekvienas savo nusipieštą emocijos veiduką galėjo pasiimti kaip dovaną.

Norintys sužinoti apie mūsų mokyklos rengiamas mokymo programas, stojimo sąlygas, galėjo užsukti prie „Statybos sektoriaus“ stendo, kur į visus rūpimus klausimus atsakinėjo mūsų profesijos mokytojas ekspertas Virginijus Zovė, profesijos mokytoja metodininkė Dalia Viržintienė ir profesinio mokymo skyriaus vedėja Daiva Tumelionytė.

Nuoširdžiai dėkojame apdailininko (statybininko) modulinės profesinio mokymo programos I kurso AP – 19/2 grupės mokiniui Tomui Lesmonavičiui, profesijos mokytojui metodininkui Kęstučiuis Šakickui, kurie padėjo pasiruošti parodai, taip pat visiems dalyviams, kurie puikiai pristatė mokyklą.

Profesinio mokymo skyriaus vedėja Daiva Tumelionytė