ŽINIŲ IR PRAKTINIŲ ĮGŪDŽIŲ PASITIKRINIMAS KONKURSE „RUOŠK RATUS ŽIEMĄ… 2020“

2020 m. spalio 8 d. Kupiškio technologijos ir verslo mokyklos technikos priežiūros verslo darbuotojo modulinės profesinio mokymo programos III kurso mokinys Eivydas Budrius ir II kurso mokinys Paulius Vilimas dalyvavo Biržų technologijų ir verslo mokymo centre Vabalninko skyriuje respublikiniame būsimų žemės ūkio specialistų profesinio meistriškumo konkurse „Ruošk ratus žiemą… 2020“.

Konkurso metu dalyviai atliko teorijos testą, demonstravo javų kombaino vairavimo ir reguliavimo gebėjimus, atliko suvirinimo, detalių atpažinimo, eksploatacinių medžiagų atpažinimo ir apibūdinimo, traktoriaus priekinio rato keitimo ir guolių reguliavimo užduotis.  Susumavus visų užduočių rezultatus buvo paskelbtas nugalėtojas, kuriuo tapo Biržų technologijų ir verslo mokymo centro Vabalninko skyriaus mokinys Robertas Prakaitis.

Mūsų mokyklos mokinys Eivydas Budrius dalykinio testo rungtyje surinko daugiausiai balų ir buvo apdovanotas diplomu bei atminimo dovanomis. Visi konkurso dalyviai buvo apdovanoti atminimo dovanėlėmis ir padėkomis už dalyvavimą. Profesijos mokytojams už mokinių ruošimą konkursui buvo įteiktos LR Seimo nario V. Rinkevičiaus padėkos.

Mūsų mokyklos mokinius konkursui ruošė ir lydėjo profesijos mokytojas Vygandas Užkuras. Mokytojas taip pat dalyvavo vertinimo komisijos darbe.

Profesijos  mokytojas Vygandas Užkuras

????????????????????????????????????