FUKSŲ KRIKŠTYNŲ ŠVENTĖS ATGARSIAI

Spalio 22 d., prieš pat išlekiant rudens atostogų, keletas aktyvių mūsų mokyklos mokytojų surengė mokiniams FUKSŲ KRIKŠTYNAS. Kadangi sugalvota krikštynų tema buvo ,,Drąsūs – Stiprūs – Vikrūs”, paplušėti teko sportuojant, o kad jėgų sporto rungtims atlikti nepritrūktų, fuksai maitinti mokyklos keptais razavų miltų blynais.

Šventė vyko mokyklos stadione, tad vietos sporto varžytuvėms netrūko. Pristatyti savo grupę reikėjo atliekant užduotus namų darbus. Čia savo gebėjimus demonstravo ne tik mokiniai, bet ir jų klasių/grupių vadovai. Pirmoji prisistatė technikos priežiūros verslo darbuotojo mokymo programą besimokanti mokinių grupė. Mokiniai ne tik puikų prisistatymą parodė, bet ir pačių kurtą olimpinės ugnies fakelą kitai grupei padovanojo.

Neapsieita ir be fuksų priesaikos. Mokiniai garsiai žadėjo kviesti mokyklos direktorę bei pavaduotoją ugdymui žaisti šachmatais pertraukų metu, mokytojus vaišinti mokyklos keptomis bandelėmis, į mokyklą ateiti su šypsena, o iš jos išeiti – su daina.

Už surengtą šventę ir pagalbą joje fuksų vardu ačiū tariame mokytojams Sandrai Guginienei, Daliai Šeinauskienei, Dianai Balužytei, Jūratei Ažubalytei bei Linui Dovydėnui, mokyklos darbuotojoms už skanius (nors tikėtasi ne tokių skanių) blynus, mokyklos ūkio dalies darbuotojams už pagalbą aprūpinant sporto rungčių inventoriumi bei šventės įgarsinimu.

Neformaliojo švietimo organizatorė Indra Balčiūnienė