SPAUSKIME „LIKE“

Kupiškio technologijos ir verslo mokykla dalyvauja „Bosch Lietuva“ skelbtame konkurse „Įgyk įgūdžių su Bosch“, kurio nugalėtojams atiteks pasirinkti „Bosch“ elektriniai įrankiai už 1000 eurų. Labai džiaugiamės gavę jų laišką:

„Sveiki! „Bosch Lietuva“ vardu dėkojame už dalyvavimą ir kruopščiai parengtą paraišką mokyklų konkursui. Džiaugiamės galėdami pranešti, kad Kupiškio technologijų ir verslo mokyklos paraiška buvo atrinkta į finalą ir dalyvaus Facebook balsavime!“

Kupiškio technologijos ir verslo mokyklos pateiktas aprašymas, nuotraukos ir vaizdo medžiaga bus publikuojami „Bosch Lietuva“ Facebook puslapyje, kur lapkričio 3-22 d (iki 10:00) vyks balsavimas. Kiekvienas Facebook vartotojas gali balsuoti paspausdamas Like ar bet kurią kitą teigiamų emocijų piktogramą (Love, Care, Haha, Wow) už KUPIŠKIO TECHNOLOGIJOS IR VERSLO MOKYKLOS atsiųstą medžiagą. Balsai skaičiuojami tik už „Bosch Lietuva“ galerijoje esančias nuotraukas ar vaizdo įrašus.

Susumavus Facebook ir konkurso vertinimo komisijos balsus, bus išrinktas kiekvienos kategorijos nugalėtojas. Konkurso nugalėtojai bus paskelbti lapkričio 24 d. konkurso dalyvių nurodytais el. pašto adresais, taip pat „Bosch Lietuva“ Facebook puslapyje bei pranešime  žiniasklaidai.

SPAUSKIME „LIKE“ ANT NUORODOS https://www.facebook.com/BoschLietuva,  KAD KUPIŠKIO TECHNOLOGIJOS IR VERSLO MOKYKLA TAPTŲ NUGALĖTOJA! LAUKIAME JŪSŲ VISŲ PALAIKYMO.