METODINĖ DIENA MOKYKLOJE

2021 metų gruodžio 10 dieną Kupiškio technologijos ir verslo mokykloje vyko Metodinė diena. Tradiciškai kartą metuose visi mokyklos mokytojai susiburia ir pasidalina savo gerąja pedagogine patirtimi.

Pasitarimų kabinete buvo galima pamatyti, pavartyti ar pasižiūrėti mokytojų parengtos metodinės medžiagos, sukurtų mokymosi priemonių. Profesijos mokytojas K. Mekšėnas informavo mokytojus apie hibridinės pamokos ypatumus, pademonstravo priemones, kurios reikalingos hibridinės pamokos vedimui. Mokytojai aptarė, kaip jiems sekasi dirbti, pasidalino savo gerąja patirtimi, atliktais darbais, kasdiene veikla.

Po oficialios renginio dalies vyko dovanėlių keitimasis, o vėliau renginys persikėlė į mūsų lauko klasę, kurioje mokytojai galėjo paskanauti profesijos mokytojų G. Tamašiūnienės – Latvės ir N. Vasiliauskienės virtos sriubos. Žiema, sniego gniūžtės, karšta sriuba ir gera nuotaika mus lydėjo penktadienio popietę.

Svarbiausias mūsų mokytojų siekis – nesustoti, tobulėti toliau, siekti didesnių tikslų. Taigi, ugdydami visapusišką asmenybę pedagogai turi ieškoti efektyvių metodų bei formų, o tinkamiausia tam aplinka – mokykla, vadovai ir kolegos, esantys šalia.

Metodinių grupių pirmininkės: Simona Pranckevičienė ir Teresė Butkevičienė