PRAKTINIŲ ĮGŪDŽIŲ ĮGIJIMAS PANEVĖŽIO PROFESINIO RENGIMO CENTRO STATYBOS SEKTORINIAME MOKYMO CENTRE

Kupiškio technologijos ir verslo mokykla, kaip partnerė, dalyvauja projekte Nr. 09.4.1-ESFA-T-736-02-007. Projekto tikslas – padidinti profesinio mokymo patrauklumą ir jo atiktį darbo rinkos poreikiams.

Mūsų mokykloje, besimokantys Apdailininko (statybininko), Apdailininko modulinių profesinio mokymo programų  I, II, III kurso mokiniai, gruodžio 6-10 dienomis Panevėžio profesinio rengimo centro statybos sektoriniame mokymo centre”, tobulino praktinius įgūdžius modulio „Pastato paviršiaus dekoravimas dažų mišiniais“.

Gruodžio 6 dieną Panevėžio regiono profesinių mokyklų apdailininkams buvo pateikta užduotis pagaminti ,,Kalėdinį dekorą“ . Užduotyje buvo nurodyta, kad gaminio pagrindas turi būti gipso kartono plokštė, kurios išmatavimai 55×48 cm ir dekoravimui naudoti dekoratyvinius glaistus ir dažus. Konkurse dalyvavo Kupiškio TVM, Rokiškio PMC, Kėdainių PRC, Utenos RPMC ir Panevėžio PRC mokiniai. Prizinių vietų nelaimėjome, bet AP-21 gr. mokinių  Miglės Verseckaitės ir Sigito Šarkovo atlikti darbai buvo įvertinti. Mokiniams įteikti padėkos raštai, asmeninės dovanos.

Profesijos mokytoja metodininkė Dalia Viržintienė