FUKSŲ KRIKŠTAS

Lapkričio 17 d. mokyklos aktų salėje vyko Fuksų krikštynos, kurių metu buvo pakrikštyti gimnazijos skyriuje pirmus metus besimokantys mokiniai (devintokai ir vienuoliktokai).

Renginio metu fuksams teko atlikti ne vieną užduotį: namų darbas – klasės arba grupės kūrybinis pristatymas, dėlionė, žodžio dėliojimas iš raidžių ant marškinėlių, estafetinė užduotis, kūrybinė piešimo užduotis ant molberto, klausimai grupių/klasių vadovams/auklėtojams. Fuksams teko įrodyti, kad jie verti būti mūsų mokyklos mokiniais.

Krikštynų pabaigoje mokiniai davė priesaiką gerai mokytis, gerbti mokytojus, užleisti krikštatėviams vietą valgyklos eilėje, gerai mokytis, ateiti į mokyklą su šypsena, muziką klausytis per ausines ir t.t. Dalyviai nuo krikštatėvių gavo liudijimą apie krikštą ir skanumynų.

Renginio metu dalyviai galėjo atsipalaiduoti, parodyti savo kūrybinius gebėjimus, o geriausias įvertinimas – juokas ir šypsena mokinių veiduose.

Už suorganizuotas krikštynas ir puikią nuotaiką dėkojame Mokinių tarybos nariams Violetai, Faustui, Martynai, Pauliui, Gabijai, neformaliojo švietimo organizatorei Zitai.

Organizatoriai