PAS MUS KVEPĖJO KALĖDOM

Gruodžio mėnesį padavėjo ir barmeno specialybės mokiniai mokyklos valgykloje šventiškai padekoravo stalus bei baro zoną, kai kurie sugalvojo papuošti net ir kėdes, taip džiugindami ne tik mokyklos bendruomenę, bet ir atvykusius svečius.

Kiekvienas individualiai ieškojo idėjų, gaminosi dekoracijas. Kompozicijoms kurti panaudojo įvairias medžiagas: konservuotų produktų skardines, kankorėžius, dažytos vyteles, šakas. Žinoma, neapsieita be žvakių, lempučių bei žaisliukų. Antrakursiai taip pat pagamino eglutę iš panaudotų kavos puodukų.

Projektas pavyko puikiai, nes ne tik pasipuošėme, bet ir panaudojome antrines žaliavas, mokėmės tvarumo. Mokyklos bendruomenė rinko jiems labiausiai patikusį stalą, balsavo. Daugiausiai simpatijų surinkusių trijų stalų savininkai kalėdinio renginio metu buvo apdovanoti prizais, visiems kitiems įteiktos saldžiosios dovanėlės.

Ačiū mokyklos vadovams už idėjos palaikymą bei prizus, valgyklos darbuotojoms už bendradarbiavimą. Gražių, prasmingų bei kūrybingų atėjusių 2023-iųjų visiems!

Vyr. profesijos mokytoja Indra Balčiūnienė-Gintautė