SUSIRINKIMAS PRASIDĖJO ŠVENTIŠKAI

Kupiškio technologijos ir verslo mokykloje 2023 m. kovo 8 d. vyko mokinių tėvų (globėjų)  susirinkimas.

Šiemet mokinių tėvų susirinkimas prasidėjo šventiškai, nes tą dieną buvo švenčiama Tarptautinė moters diena. Visas susirinkusias moteris pasveikino mokyklos direktorius Kęstutis Mekšėnas, kartu su mokiniais, skyrusiais moterims dainą „Skinsiu raudoną rožę“, įteikė mamoms po gėlės žiedą.  Po mokinių muzikinio sveikinimo, direktorius savo kalboje pasidžiaugė gausiai susirinkusiais tėveliais, nes po kelerių metų nuotoliniu būdu vykusių susirinkimų buvo smagu vėl visiems susitikti gyvai. Jis tėvams pristatė pagrindines mokyklos veiklas, vykdomas programas, projektus, didžiausius  pasiekimus bei esminius pasikeitimus, aptarė mokyklos perspektyvą.

Socialinė pedagogė metodininkė Jovita Mačienė pristatė atlikto tyrimo „Mokyklos, mokinių ir tėvų bendradarbiavimas“ rezultatus, supažindino tėvelius su socialinės ir materialinės pagalbos mokiniams teikimu, mokinių pavėžėjimu į mokyklą, gyvenimo ir buities sąlygomis bendrabutyje, mokinių saugumo užtikrinimu mokykloje. Apie tėvelių atsakomybę, mokinių žalingus įpročius, mokyklos ir policijos vykdomą prevencinę veiklą  kalbėjo bendruomenės pareigūnė Ineta Baronaitė.

Pasibaigus bendram mokinių tėvų (globėjų) susirinkimui, visi kartu su tėveliais, aptarnaujami padavėjo ir barmeno modulinės profesinio mokymo programos mokinių, pasivaišinome jų pagamintomis įvairių skonių kavomis bei virėjo modulinės profesinio mokymo programos mokinių pagamintais spalvingais desertais. Prie šventinio kavos stalo tėveliai bendravo su klasių / grupių bei mokyklos vadovais, mokytojais, kartu aptarė pasiektus ugdymo rezultatus ir iškylančias mokymosi motyvacijos ir lankomumo problemas.

Dėkojame mokinių tėveliams (globėjams) už nuoširdų bendravimą su mokykla ir tikimės, kad jie ir ateityje taip aktyviai dalyvaus mokyklos renginiuose, sporto varžybose, akcijose, šventėse. Taip pat nuoširdžiai dėkojame visiems, padėjusiems suorganizuoti susirinkimą.

Direktoriaus pavaduotoja ugdymui R.Domžienė